Vår ambition är att tillhandahålla svenskar produkter som är lika bra, eller bättre än de man hittar i butiker med en mer globalistisk profil. Vi kommer inte särskilt försöka revolutionera någon av de produkter vi erbjuder, men våra kunder skall vara trygga i att vår värdegrund handlar om att det är okej att vara stolt över svenska traditioner och svenskt hantverk. Nationell identitet är något som är bra och något alla nationaliteter borde värna, inklusive svenskar.

Vi kommer ständigt att utöka vårt sortiment med produkter vi hoppas faller svenskarna i smaken. Vi har en förkärlek för specifikt svenska produkter och vi är nu extremt stolta över att kunna erbjuda äkta traditionellt snus.
Vi samarbetar med framstående alternativmedieprofiler för att stödja deras arbete med att bereda Svensken alternativ till tillrättalagd medieinformation. Vi kommer enbart att annonsera i så kallad alternativmedia, då vi anser att gammelmedia har en flexibel inställning till sanning, och för en tynande tillvaro.

De flesta som gett sig in i media eller näringsliv i Sverige har nog upptäckt att varken ekonomin eller debatten i Sverige är demokratiskt öppen för alla perspektiv. Därför tänker vi på patriotkompaniet bryta ny mark och ta det första steget mot att skapa ett nytt segment i Sveriges näringsliv. Vi riskerar inte att förlora en politiskt korrekt kundbas, genom att säga vad vi och många med oss tänker och vi tror att det finns tillräckligt med konservativa patrioter i Sverige för att vårt koncept skall krönas med framgång.

Kunder hos patriotkompaniet kan vara säkra på att huvudsyftet med vår verksamhet är att ett svenskt Sverige skall blomstra igen efter ett antal decennier av liberal dekadens. Du är med och återuppbygger Sverige varje gång du handlar hos patriotkompaniet.

Fabian Fjälling
Grundare

Jag har haft en karriär i flygindustrin och var tillsammans med Johan Andersson ledargestalt bakom Granskning Sverige.